Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Aarzel niet en stel hem via info@feestescape.nl.

Hebben jullie dezelfde EscapeDoos twee keer?

Ja hoor, we hebben alle dozen meer dan één keer. Hoeveel precies, dat hangt af van de populariteit. Dus als u met twee groepen tegelijk dezelfde escaperoom wilt spelen, kan dat. Het is wel mogelijk dat u kleine verschillen ziet in de uitvoering, maar de puzzels zijn exact hetzelfde.

Hoe lang van te voren moet ik de EscapeDoos bestellen?

Als u de EscapeDoos zelf op komt halen is één dag van te voren voldoende.

Als de doos met de post mee moet, gaat hij 3 dagen voor de speeldatum bij ons de deur uit, om er zeker van te zijn dat u hem op tijd heeft. Zondagen niet meegeteld.

De gevraagde EscapeDoos moet natuurlijk nog wel beschikbaar zijn. Onze voorraad is niet eindeloos.

 

Waarom krijg ik geen reactie?

We proberen binnen 24 uur te reageren op een vraag of reservering. In het weekeinde kan het wel eens wat langer duren.

Heeft u echt geen antwoord gekregen? Controleer dan de spam-box van uw e-mail eens. Soms worden e-mails van ons ‘afgevangen’ en eindigen we daar.

Bezorgt FeestEscape ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België.

Maar omdat het om een internationale zending gaat, zijn de verzendkosten iets hoger dan in Nederland. 17,50 euro in plaats van 13,00 euro.

Moet ik zelf nog iets kopen of toevoegen?

Nee, alles wat u nodig heeft zit in de EscapeDoos. Er is één uitzondering en dat is “verjaardagsfeest” Bij een feestje hoort natuurlijk iets te drinken en wat lekkers en dit is dan ook echt een onderdeel van de escaperoom. Wij weten niet wat voor uw feestje passend is. Dit moet u dus zelf regelen.

Kan ik de EscapeDoos meer dan 1 keer gebruiken?

De meeste spullen in de EscapeDoos kunnen hergebruikt worden. Maar er zijn ook elementen die opgebruikt worden. Als je van plan bent om de escaperoom gedurende de dag meerdere keren te spelen, geef dit dan bij het reserveren aan. Voor een kleine meerprijs (10,- euro), zorgen wij ervoor dat er voldoende vervangend materiaal meegeleverd wordt.

Kan ik de EscapeDoos eerder krijgen?

Nee, dat kan niet. U krijgt de EscapeDoos ruim op tijd toegezonden. In de meeste gevallen kunt u hem 2 dagen voor de geplande speeldatum bij de PostNL locatie ophalen. Zelfs als de post vertraging heeft, heeft u de doos op tijd binnen. Omdat het retourticket slechts beperkt geldig is, kunnen we de EscapeDoos niet nog eerder opsturen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan voorbereiding?

Als u voor het eerst de EscapeDoos openmaakt zult u waarschijnlijk al snel de handleiding beginnen te lezen en te kijken welke spullen hierbij horen en hoe alles werkt. Dat noemen we voorpret! Neem hier vooral de tijd voor, maar met een half uur ben je ver klaar.

Het inrichten van de escaperoom zelf kan heel snel (kwartier), vooral als je alles van te voren al goed bekeken hebt. Maar neem anders iets meer tijd en begin een half uur tot een uur van te voren met het inrichten.