Oud-Hollandse Spellen

Aantal personen: 6-100
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Tijdsduur: 1 uur tot zo lang als je wilt
Kosten: € 50,-

Algemeen

De Oud-Hollandse spellen hebben helemaal niets met een escaperoom te maken. Het is gewoon een pakket met een aantal overbekende spellen zodat er weer eens lekker (buiten) gespeeld kan worden. Want zeg nu zelf, niets zo leuk voor een familiedag of een verjaardagsfeestje als een wedstrijdje zaklopen, ouderwets blikgooien of een potje touwtrekken.

In dit pakket vindt u het materiaal voor een 8-tal spellen. De meeste spellen spreken voor zich maar toch is er voor ieder spel een instructieblad. Van de meesten zelfs meer dan één. Welke spelvorm het meest geschikt is voor uw gezelschap hangt af van de grootte en leeftijd van de groep, maar ook hoe fanatiek er (vals)gespeeld gaat worden.

Inrichting en verloop

Bovenstaande tekst is een fragment uit de meegeleverde handleiding.

In de handleiding staan verschillende spelvormen uitgewerkt, variërend van een zeskamp waarbij in teams tegen elkaar gestreden wordt, geschikt voor grote groepen tot de mogelijkheid om met een klein groepje steeds één tegen één of zelfs zonder tegenstander te spelen.  En alles ertussenin. We hebben zelfs de puntentelling al voor u uitgewerkt en scorebladen worden meegeleverd. Het enig waar u voor moet zorgen is een grasveld of zaaltje om te kunnen spelen.

De geleverde spellen zijn:
– Zaklopen
– Jenga
– Ringgooien
– Domino
– Blikgooien
– Jeu de Boules
– Boter, Kaas en Eieren
– Touwrekken

Natuurlijk kun u de lijst zelf nog aanvullen met bijvoorbeeld een onderdeel als koekhappen of een ander spel dat u al heeft.

Reserveren

U kunt de Oud-Hollandse spellen bestellen/reserveren door een mailtje te sturen naar info@feestescape.nl waarin u aangeeft wanneer u wilt spelen.  U krijgt dan meestal binnen 24 uur antwoord of het door u gewenste materiaal op de aangegeven dag beschikbaar is.