Lasergame

Aantal personen: 4-8
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Kosten: € 50,-

Lasergame

Naast Escaperooms kunt u nu bij FeestEscape ook laserguns huren om op eigen locatie te lasergamen.

Lasergamen staat garant voor eindeloos veel speelplezier en is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Dankzij de anti-valsspeel functie is deze set zeer geschikt voor  fanatieke  (vals)spelers. Het heeft geen zin om tijdens het spel je gun even uit en weer aan te zetten. De gun onthoud hoeveel levens je nog had en bij welk team je hoort. Valsspelen behoort tot de verleden tijd!

Ideaal voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, school- of klassenfeest, teamuitje of familiedag!

Het pakket

In een het pakket zitten 8 laserguns, 4 targets en een handleiding.  In de handleiding staat precies beschreven hoe de guns werken, maar ook enkele spelvarianten met en zonder targets. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een leuke speellocatie. Dat kan buiten zijn. Maar let op, als het te licht is, wordt het bereik van de laserguns minder en vallen de lichtindicaties op de laserguns en targets weg. Ook zijn de guns niet bestand tegen regen. De laserguns werken op infrarood licht vergelijkbaar met de afstandsbediening van de televisie en is dus absoluut veilig in gebruik.

Alle apparaten werken op 3 AAA-batterijen. Op het moment dat wij de doos versturen doet alles het. Maar natuurlijk weten wij ook niet hoe lang de batterijen nog meegaan. Om iedere keer alle batterijen te verwisselen als het pakket weg is geweest, vinden wij te belastend voor milieu.  We raden u aan om te zorgen dat u voldoende reserve batterijen bij de hand heeft. Als u geen zin heeft om 36 batterijen te kopen en ze niet nodig te hebben, kunt u ze ook bij ons bestellen. Per set van 4 kwalitatief goede batterijen rekenen we 2,- euro. Als u na afloop de batterijen ongebruikt terugstuurt, krijgt u het geld terug. U rekent alleen af wat u echt heeft gebruikt!

Reserveren

U kunt de laserguns bestellen/reserveren door een mailtje te sturen naar info@feestescape.nl waarin u aangeeft wanneer u wilt spelen.  U krijgt dan meestal binnen 24 uur antwoord of het door u gewenste materiaal op de aangegeven dag beschikbaar is.