Maatwerk

Aantal personen: tot 100 personen
Tijdsduur: 1 uur of langer
Kosten: op aanvraag

Het verhaal 

Soms wil je een wat grotere escaperoom op eigen locatie organiseren, bijvoorbeeld voor een personeelsfeest of een jubileum van de vereniging. Dat kan, we passen het bestaande thema “geboeid” aan naar uw bedrijf of vereniging. Of we combineren het met een andere activiteit.

Inrichting en verloop

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een grotere groep aan de gang te gaan. De groep kan worden opgedeeld in teams van maximaal 10 personen per groepje. Iedereen speelt in principe tegelijkertijd dezelfde escaperoom in dezelfde ruimte. Het is dus niet alleen een race tegen de klok, maar ook een race tegen elkaar. Die ruimte is gezien de grootte van de groep, natuurlijk niet beperkt tot één kamer, maar kan een hele of meerdere verdiepingen van uw bedrijf beslaan. Of clubgebouw natuurlijk.

Ook is het mogelijk om een extra element toe te voegen. Bijvoorbeeld communicatie. Iedere groep speelt de escaperoom zoals gebruikelijk in zijn eigen ruimte. Alleen het antwoord van één van de puzzels bevindt zich bij een ander groep in de escaperoom. Portofoons of gsm’s zijn de sleutel. Meestal wordt het er niet makkelijker op.

De puzzels worden aangepast zodat uw eigen bedrijfsnaam of clublogo in de escaperoom terugkomt. Hiervoor zult u zelf van te voren enkele gegevens en/of foto’s aan moeten leveren.

Net als bij een normale EscapeDoos krijgt u een handleiding waarin stap voor   stap staat beschreven hoe de puzzels en attributen in de door u gekozen speelruimte moeten worden geplaatst en wat het logische verloop van de escaperoom is. Natuurlijk staat er ook bij hoe de puzzels moeten worden opgelost en wat de oplossing precies is. Ondersteuning ter plaatse is mogelijk. Zowel voor het inrichten van de escaperooms, begeleiden van de (vals)spelers en het nabespreken/opruimen.

Reserveren

U kunt de EscapeDoos op maat reserveren door een mailtje te sturen naar info@feestescape.nl waarin u aangeeft wat uw wensen zijn en op welke dag u wilt spelen. U krijgt dan meestal binnen 24 uur antwoord . Voor een EscapeDoos op maat moet u minimaal 6 weken van te voren reserveren. Wij hebben immers ook tijd nodig om alles aan te passen.