Mini Escapes

Mini Escapes

Soms ontwikkelen we een puzzel of spel, maar hebben we er zelf geen goede toepassing voor. Eeuwig zonde om niet te gebruiken. We bieden u de mogelijkheid deze materialen tegen een kleine vergoeding te downloaden en naar eigen inzicht te gebruiken. Enige zelfwerkzaamheid is dus geboden, maar de basis van een waanzinnige activiteit heeft u al.

Buschauffeur
Een puzzel, die draait om de route van een buschauffeur en het ontcijferen van verschillende geheimschriften of codealfabetten.
De puzzelaars moeten de gecodeerde boodschappen ontcijferen en zo het verhaal op het antwoordblad compleet maken, waarna er nog enkele (strik)vragen over de buschauffeur beantwoord kunnen worden.

Meer informatie…

Dierenrijk
Een puzzel, die draait om het zoeken en herkennen van dieren.
De puzzelaars moeten de dieren vinden en doorstrepen in een letterdiagram of woordzoeker, maar de woordenlijst ontbreekt. In plaats daarvan zijn er kaarten met silhouetten van de dieren. Natuurlijk zitten er paar instinkers tussen.

Meer informatie…

Schildpadddenpuzzel
Kent u ze, van die puzzels met negen vierkantjes met halve dieren, waar u dat één groot vierkant moet maken en zodanig dat die dieren allemaal kloppen? En het lukt nooit!
Dit is er ook zo een. Met schildpadden…..
En een handleiding hoe u hem kunt oplossen zonder dat we het echt voor zeggen.

Meer informatie…