Verzenden

EscapeDoos verzenden

Voor slechts € 13,00 laten wij de EscapeDoos bezorgen door heel Nederland via de verzendservice van PostNL. Wij zorgen ervoor dat uw EscapeDoos minimaal een dag van te voren bij het dichtstbijzijnde PostNL-locatie wordt aangeboden. U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Om het voor u makkelijk te maken, zoeken wij voor u deze locatie uit en houden we rekening met de openingstijden van de locatie. Op het moment dat wij de doos verzenden ontvangt u van ons een e-mail met een track en trace om uw EscapeDoos te kunnen volgen. Ook staat in deze mail waar en vanaf hoe laat u de doos kunt afhalen.

U zorgt er vervolgen zelf voor dat de Escapedoos uiterlijk de dag na de opgegeven escape-dag vóór 16:00 weer aan te bieden bij een PostNL-locatie. Dit mag ook een andere locatie zijn dan waar u de Escapedoos heeft opgehaald. U doet dit door het oude verzendlabel te verwijderen en het meegeleverde retouretiket te plaatsten. Natuurlijk hebben wij deze al voor u gefrankeerd.

Is de dag dat de EscapeDoos retour gezonden moet worden een zondag en is de PostNL-locatie gesloten? Dan stuurt u het pakket op maandag retour. Wij rekenen hier geen extra kosten voor.

Net als u kunnen we via de track en trace service van PostNL zien waar het pakketje is.
Wij hebben geen borg voor het pakket in rekening gebracht en rekenen er dan ook op dat u al die leuke gadgets weer terugstuurt.

Liever de EscapeDoos afhalen in Etten-Leur? Dat kan!
De dag van te voren haalt u in Etten-Leur (Bogaard 30) vanaf 16:00 uur de gehuurde doos op. En een dag na afloop brengt u de doos voor 20:00 weer retour.